KinderRijck

Buitengewone binnenpret

Diep verborgen in de magische wereld van ExploRijck Bilzen ligt een betoverende plek waar avontuur en puur speelplezier samenkomen.

Welkom in KinderRijck!

Een sprookjesachtige binnenspeeltuin, waar het amusement zich uitstrekt over 5000m² en waar achter elke hoek een nieuwe ontdekking schuilt!

KinderRijck

PeuterRijck

PeuterRijck

Voor de allerkleinsten

Ontdek PeuterRijck, een betoverende wereld die ongezien speelplezier garandeert voor de allerkleinsten. In deze veilige omgeving – vol kleurrijke vormen en uitdagingen – kunnen peuters tot 4 jaar hun eerste KinderRijck-stapjes zetten. Een eigen plekje, volledig vrij van afleiding door oudere kinderen.


Klimkooi

Klimkooi

Hindernissenparcours deluxe

KinderRijck nodigt jonge avonturiers uit om de top te bereiken in een gigantische indoor-klimkooi. Met een uitgestrekte ruimte van 20 op 30 meter en een hoogte van 9 meter is deze klimkooi een waar avontuur voor kinderen vanaf 4 jaar. Terug naar beneden? Net zo spannend via een van de zeven kleurrijke glijbanen!


Trampolines

Trampolines

Sprongetje wagen

Spring een gat in de lucht op een van onze zes megatrampolines met stevige randkussens. Jonge acrobaten kunnen hier in alle veiligheid hun sprongen, splits en salto's oefenen en verfijnen.


Klimvulkaan

Klimvulkaan

Op naar de krater

Durf jij hem aan? De klimvulkaan beloont de moedigste ontdekkingsreizigers met een triomfantelijk uitzicht. Geen handvaten of hulpmiddelen aanwezig – enkel met het juiste evenwicht en het nodige doorzettingsvermogen bereik je de top.


Touwenparcours

Touwenparcours

Op eenzame hoogte

Voor zij die liever in hogere sferen vertoeven, raden we het Touwenparcours aan. Dans over wiebelende touwen en schommelende bruggen, terwijl je boven de andere attracties uit zweeft. Koele kikkers (110+ cm) zonder hoogtevrees: meld je aan!


Klimmuur

Klimmuur

Klauteren richting top

Een zes meter hoge uitdaging met drie verschillende klimzones vol voet- en handgrepen. Aspirant-bergbeklimmers klimmen in harnas naar de top, waar de lucht zuiverder lijkt en de dromen groter!


Swingride

Swingride

Draaimolen met swing

Altijd al willen vliegen als een vogel? Met de Swingride kom je aardig in de buurt. Deze draaimolen kiest niet voor paarden maar voor draaiende stoeltjes die je doen zweven. Neem plaats, klik je vast en laat je uitwaaien!


Droptower

Droptower

Kriebels in de buik

Waaghalzen die zweren bij kriebels in de buik vinden hun uitdaging in de Droptower. Met een vrije val van 8 meter zal je hartje ongetwijfeld sneller beginnen kloppen. Het uitzicht krijg je er gratis bij.


VR

Virtual Reality

Virtuele wonderwereld

Stap binnen in een virtuele wereld waar de verbeelding geen grenzen kent. Onze Virtual Reality neemt je mee op magische reizen en avonturen zonder de werkelijke wereld te verlaten.

Virtual Reality is niet inbegrepen in de toegangsprijs van KinderRijck.


Lasershoot

Lasershoot

Vind je laserfocus

Bereid je voor op een lichtgevend laserspektakel. Uitgerust met een lasergun navigeer je tactisch door een doolhof, klaar om de tegenstand te slim af te zijn. Of je baant je Rambo-gewijs een weg naar de winst ... zolang de lasers maar knallen!

Lasershoot is niet inbegrepen in de toegangsprijs van KinderRijck.


Escaperoom

Escaperoom

Think outside the box!

Voel je de klok tikken en de spanning stijgen? Twee teams nemen het tegen elkaar op om als eerste te ontsnappen uit twee escaperooms. Creativiteit, scherp denkwerk en bovenal teamwork zijn de sleutels tot succes. Kraak de code en verdien je vrijheid!

De escaperooms zijn niet inbegrepen in de toegangsprijs van KinderRijck.


Gellyball

Gellyball

Vanaf zaterdag 30 maart

Gellyball bezorgt je de opwinding van paintball, zonder de blauwe plekken. Ga de strijd aan met vrienden in een speelveld vol obstakels en toon dat jij de scherpschutter van de groep bent!

Gellyball is niet inbegrepen in de toegangsprijs van KinderRijck.

Feestjes met een vleugje magie

KinderRijck opent een wereld aan mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes die de jarige niet snel zal vergeten.
Ervaar de unieke atmosfeer van onze betoverende wereld en geef de verjaardag van jouw kind een magische touch.

Ontdek onze formules