Feestzaal

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Onze feestzaal maakt van elk moment een feestelijke herinnering. Met een capaciteit van 380 personen (zittend) bieden we de ideale setting voor élk feest: van sprankelende recepties tot gezellige babyborrels, stijlvolle communievieringen en spetterende bedrijfsfeesten.

Onze thematische inkleding en catering op maat verzekeren jouw gezelschap van een onvergetelijke feestervaring. Voor de beste feestzaal in de buurt van Hasselt moet je hier zijn.

Dankzij het uitzicht over de binnenspeeltuin combineer jij het beste van twee werelden: een geluiddichte, polyvalente ruimte voor de volwassenen en een kleurrijke wereld van plezier en ontdekking voor de kids.

Naast volledige ontzorging – inkleding, service, catering, entertainment – is ook enkel zaalhuur mogelijk. Onze feestzaal beschikt over een state-of-the-art-geluidsinstallatie en professionele verlichtingsopstelling.

Feestzaal

Communiefeest

Communie- en lentefeesten

Zet het feestvarken in de bloemetjes

Bij VierRijck combineren we het speelse karakter van onze locatie met waar culinair genot.


Babyborrel

Babyborrel

Feestelijk welkom voor jouw spruit

Een babyborrel in jouw thema? Dat kan bij VierRijck. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een groots feest, wij zorgen ervoor dat je in stijl kan klinken op je kersverse baby.


Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Zondags brunchgenot

Geniet van een heerlijke zondagsbrunch in onze feestzaal terwijl je kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin.

Van 10.30 tot 15.00 uur staat er een uitgebreide selectie van broodjes en koffiekoeken, spek en eieren, warm en koud buffet, verse soep, smaakvolle desserts en drank à volonté op het menu.

Pure verwennerij!


Familiefeest

Familiefeest

Familievertier voor elke generatie

Een gezellig onderonsje met de hele familie vraagt om een locatie waar jong en oud zich thuis voelt. Een intieme setting voor naaste familie? Of een toeters-en-bellen-feest voor de hele stamboom?


Verjaardagsfuif

Verjaardagsfuif

Hoeveel kaarsjes op de taart?

Of het feestvarken nu 6, 16 of 66 wordt, bij VierRijck weten we dat élke verjaardag een gelegenheid is om waardevolle herinneringen te maken met vrienden en familie.


Maatwerk: jouw wensen, onze zorg

Wij geloven dat elk evenement persoonlijk en uniek hoort te zijn.
Daarom bieden wij maatwerkopties aan die elk aspect van jouw feest, event of bijeenkomst personaliseren.

CONTACTEER ONS