Over ons

Welkom bij ExploRijck in Bilzen

Welkom bij ExploRijck in Bilzen, waar een magische wereld vol ontdekking en plezier op je wacht. Met passie en toewijding richten we ons op het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze bezoekers, jong en oud. Avontuur is er om beleefd te worden ...

Missie

Ontdek en beleef! ExploRijck in Bilzen is een Explorience Entertainment Center. Van jong tot oud, van gezin tot bedrijf, van kleine avonturier tot enthousiaste feestvierder: in ExploRijck beleeft iedereen de tijd van zijn leven.

Ontsproten aan onze grenzeloze verbeelding en onze drang om verrassende ervaringen te bieden. Verbonden door het oprechte enthousiasme van ons klantgerichte team.

KinderRijck is onze sprookjesachtige indoor speeltuin waar draak Rijckje peuters, kleuters en kinderen betovert met een avontuurlijke waaier van kleurrijke attracties.

In ZinderRijck draait het om spanning, actie, snel denken en even snel handelen. Van lasershooting en gellyball tot escaperooms en VR-avonturen – uitdagingen à volonté voor kinderen, tieners en volwassenen.

Een hongertje of goestinkje gekregen van al dat ontdekken en beleven? Begeef je dan naar onze Foodcorner voor een hapje in de binnenspeeltuin, of ons Foodcafé waar je in alle stilte kan genieten van een uitgebreide kaart aan gerechten, inclusief veggie en vegan.

Onze polyvalente feestzaal ten slotte biedt ruimte voor families, vriendengroepen, bedrijven en verenigingen om onvergetelijke herinneringen te maken. Geschikt voor 380 personen (zittend), met een veelvoud aan thema- en cateringmogelijkheden. Toegang tot KinderRijck is uiteraard inbegrepen.

Welkom in ExploRijck, waar avontuur en plezier geen grenzen kennen ...

Visie

Een wereld vol verrassingen

Met ExploRijck willen we jou laten binnenstappen in een wereld vol verrassingen. Een wereld die je iets bijzonders laat ontdekken en beleven. Die je onderdompelt in een magische sfeer.

Het gevarieerde en belevingsvolle aanbod van onze vier Rijcken – KinderRijck, ZinderRijck, LekkerRijck en VierRijck – vult elkaar perfect aan. Samen spelen ze in op elke mogelijke doelgroep: kinderen, jongeren, volwassenen, families, verenigingen, bedrijven, ...

Ons doel? Beleving bieden voor élke bezoeker. Niet alleen voor de peuters die onze binnenspeeltuin verkennen, maar ook voor de grootouders die hen in alle vroegte begeleiden. Niet alleen voor de kinderen die op woensdagnamiddag komen ravotten, maar ook voor de ouders die hen vergezellen en hun e-mails van het werk nog willen beantwoorden. Niet alleen voor de teams die komen lasershooten of ontsnappen uit een escaperoom, maar ook voor de teamleaders die een bedrijfspresentatie aan hun teambuilding willen koppelen. We bieden dus doordachte veelzijdigheid, maar zeg nooit ... ‘ze doen van alles’.

Hoe wij het verschil maken? Met ons aanvullend, complementair aanbod ... waarin we jou veel houvast willen geven. En natuurlijk met ons klantgerichte team dat enorm hulpvaardig is en aandacht heeft voor jouw persoonlijke wensen. We bieden heel wat beproefde formules aan voor allerlei feestelijke gelegenheden - van kinderparty tot bedrijfsfeest - maar personaliseren op maat met plezier.

Kortom, ontdek en beleef je rijk in ExploRijck!

Virtual Reality

Daag jezelf uit en zoek de grenzen van de werkelijkheid op met Virtual Reality!
Verken nieuwe werelden en laat je meeslepen in een omgeving waar avontuur en spanning op je wachten.

MEER INFO