Escaperoom

Ontsnappingskoning(in) gezocht!

Op zoek naar een beklijvende escaperoom? Stap een wereld van mysterie, puzzels en uitdagingen binnen ... en vind een weg om te ontsnappen!

In onze escaperooms wordt je analytisch denkvermogen flink op de proef gesteld. Alleen met teamwork, scherp denkwerk en een vleugje creativiteit kan jij de codes kraken en als overwinnaar van de vrijheid proeven.

Lukt het je om te ontsnappen voordat de tijd verstreken is?

Tijdens de maanden juli en augustus enkel reserveerbaar op woensdag, zaterdag en zondag. Gelieve telefonisch contact op te nemen voor andere dagen op het nummer 089 25 43 83.

Escaperoom

Escaperoom

‘t HiemelRijck

Escaperoom 1

Keer terug op de stappen van de befaamde dr. Jean Jacques Duciel en ervaar 't HiemelRijck , de escaperoom die je naar het jaar 1843 katapulteert. Na het tragische verlies van zijn vrouw, raakte deze briljante wetenschapper geobsedeerd door de grens tussen leven en dood. Zijn intense zoektocht naar het leven na de dood onthulde 't HiemelRijck, een parallelle dimensie waarin jij op avontuur gaat!

Blader door Duciel's dagboek, gevuld met bijna-doodervaringen en de onthullingen van 't HiemelRijck. Is deze dimensie werkelijkheid geworden, of is het slechts de vrucht van zijn obsessieve geest? Jij hebt de sleutel in handen om het te ontdekken.

Kraak de code en onthul de waarheid die deze parallelle wereld verbergt. Elke puzzel brengt je dichter bij het antwoord. Durf jij de uitdaging aan om het mysterie van 't HiemelRijck te ontrafelen? De tijd tikt, de onthulling wacht.


Escaperoom

Het Geheim Archief

Escaperoom 2

Betreed ‘Het Geheim Archief’ en beleef de mysterieuze sfeer van een vergeten wereld, gevuld met eeuwenoude kennis en verborgen raadsels. Deze meeslepende escaperoom voert je naar een afgelegen hoek van een kantoorpand, waar een archiefkamer vol stoffige mappen en verkleurde documenten op ontdekking wacht.

Jouw team staat voor de uitdaging om cryptische aanwijzingen te ontrafelen en een lang bewaard geheim te onthullen. Terwijl je dieper in de archiefkamer doordringt, zul je fascinerende overblijfselen van lang vervlogen tijden tegenkomen. Elk document, elke map draagt bij aan het ontrafelen van de raadsels die het geheim archief bewaakt.

Slaagt jouw team erin om de betekenis achter deze vergeten wereld te onthullen, of blijft het archief voor eeuwig gehuld in mysterie?


Escapewandeling

The Doctor's Walk

Escape wandeling

Trek de wandelschoenen aan, treed letterlijk in de voetsporen van Dr. J.J. Duciel en hopelijk kunnen jullie in jullie eindrapport de juiste informatie overhandigen, zodat deze zaak nu eindelijk eens opgelost geraakt!

Zoals jullie studiegenoten des levens al dan niet al te weten zijn gekomen, is Dr. Jean Jacques Duciel zijn dierbare echtgenote Amélie verloren aan een onverklaarbare ziekte, hetgeen hem uitermate zwaar viel. Vaak zat hij in zijn vertrouwde kantoor, waar hij onderzoek voerde naar ’t Hiemelryck. Om de voeling met de realiteit niet te verliezen, trok hij regelmatig de natuur in op zoek naar antwoorden. Die wandelingen die Dr. Duciel deed waren echter geen ordinaire ‘Walks in the Park’. Iedere keer als de dokter ging wandelen, werden er talloze onverklaarbare verdwijningen gemeld bij de lokale politie. De routes zijn ondertussen gekend. Tevens is een rugzak teruggevonden met daarin een aantal spullen, die mogelijks op tijd en stond enige verduidelijking kunnen geven, of niet?


Tiener Fun

Tiener Fun

Voor tieners van 14 tot 18 jaar!

 • Inkom tot ExploRijck
 • 1 frisdrank
 • Spaghetti (carbonara, mascarpone of bolognaise)
  Of videe met frietjes
  Of stoofvlees met frietjes
 • 15 euro per persoon

Combineer onze specials aan extra scherpe prijzen!

 • Lasershoot (max 20p) € 5,00 p.p.
 • Gellyball (max 12p) € 7,00 p.p.
 • Escaperoom (max 6p) € 20,00 p.p.
 • VR Game (max 8p) € 20,00 p.p.

Tarieven

Prijs per persoon
Virtual Reality (vanaf 8 jaar) € 25,00
Lasershoot eerste spel (15 minuten per spel - vanaf 6 jaar) € 9,00
Lasershoot aansluitend spel € 6,00
Escaperoom (vanaf 8 jaar) € 25,00
Escape Wandeling € 20,00
Gellyball (ca. 30 minuten in totaal - vanaf 6 jaar) € 11,00

Arrangementen

Kinderen van 2 tot 14 jaar
Inkom KinderRijck € 12,00
+ Virtual Reality (vanaf 8 jaar) + € 15,00
+ Lasershoot (vanaf 6 jaar) + € 6,00
+ Escaperoom (vanaf 8 jaar) + € 15,00
+ Gellyball (vanaf 6 jaar) + € 7,00
Feestjes van 2 tot 14 jaar
Frietfestival (min 6p) € 15,00
Pastafestival (min 6p) € 16,00
Zoetfestival (min 6p) € 15,00
+ Virtual Reality (vanaf 8 jaar) + € 15,00
+ Lasershoot (vanaf 6 jaar) + € 5,00
+ Escaperoom (vanaf 8 jaar) + € 15,00
+ Gellyball (vanaf 6 jaar) + € 7,00
Feestjes van 14 tot 18 jaar
Formule Tiener Fun (min 6p) € 15,00
+ Virtual Reality + € 20,00
+ Lasershoot + € 5,00
+ Escaperoom + € 20,00
+ Gellyball + € 7,00

Toegangsvoorwaarden ZinderRijck

Attractie Min. leeftijd Min. personen Max. personen
Virtual Reality 8 jaar 2 8
Lasershoot 6 jaar 4 20
Escaperoom ‘t HiemelRijck 8 jaar 3 7
Escaperoom Het Geheim Archief 8 jaar 3 7
Gellyball 6 jaar 4 16

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Dompel jezelf onder in virtual reality, voel de spanning van lasershoot, ervaar het plezier van Gellyball en ontsnap aan de realiteit in onze escaperoom!

NU RESERVEREN